«Εν ολίγοις πολλά λέγειν». Στη δική σου περίπτωση έχουμε ως στόχο κάτι ανάλογο. Να επιτύχουμε πολλά, κάνοντας λίγα.

Αν κάνουμε περισσότερες ανατάξεις θα αισθανθώ καλύτερα;

Σύμφωνα με τον διάσημο αρχιτέκτονα Μις βαν ντε Ρόε, «Το λιγότερο είναι περισσότερο». Ένα χαρακτηριστικό της Χειροπρακτικής φροντίδας της Άνω Αυχενικής Μοίρας είναι πως στοχεύει σε μια μόνιμη διόρθωση του προβλήματος. Οι περισσότεροι θεραπευτές που χρησιμοποιούν κάποιου είδους κινητοποίηση της σπονδυλικής στήλης επικεντρώνονται σε μια επιφανειακή αντιμετώπιση του προβλήματος μέσα από προσωρινές λύσεις. Έτσι, οι ασθενείς τους μπορεί να δέχονται σε κάθε επίσκεψη (εώς τρεις φορές την εβδομάδα ή και περισσότερο!) την ίδια σειρά χειρισμών.

 
Συχνά λέω στους ασθενείς μου πως η διαδικασία της διόρθωσης, η ανάταξη δηλαδή, είναι το εύκολο μέρος της φροντίδας. Το δύσκολο και απαιτητικό κομμάτι είναι η σταθεροποίησης αυτής της διόρθωσης, έτσι ώστε να διατηρηθούν στην κανονική και σωστή τους θέση οι σπόνδυλοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η διατήρηση της σωστής ευθυγράμμισης της Άνω Αυχενικής Μοίρας είναι ο επιθυμητός στόχος, αφού είναι καλό σε δομικό και λειτουργικό επίπεδο. Όταν το σώμα μας μπορεί να διατηρήσει αυτή τη διόρθωση, επιτρέπει στους ιστούς και στα νεύρα που είχαν υποστεί βλάβη να αποκατασταθούν.

Εάν η ευθυγράμμιση της Άνω Αυχενικής Μοίρας δεν είναι σωστή και χρειάζεται συνεχώς να πραγματοποιείται διόρθωση, διακόπτεται η διαδικασία της αποκατάστασης και ίασης.

Στο Ithaca Chiropractic Center πραγματοποιούμε μια λεπτομερή εξέταση στην αρχή κάθε επίσκεψης, η οποία μας επιτρέπει να γνωρίζουμε, χωρίς ίχνος αμφιβολίας, εάν είναι αναγκαία η ανάταξη. Ως η χειροπράκτις σας, θα ήταν μεγάλο σφάλμα εκ μέρους μου, εάν σας υπέβαλλα σε μια τέτοια διόρθωση, χωρίς να την χρειάζεστε. Αυτό θα προκαλούσε περισσότερη αστάθεια σε μια περιοχή την οποία προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε. Στην περίπτωση που η ανάταξη η οποία πραγματοποιήθηκε σε προηγούμενη επίσκεψη διατηρείται ακόμη και έτσι δεν απαιτείται νέα ανάταξη, θα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι! Έτσι ξέρουμε ότι το σώμα σας είναι στον δρόμο της αποκατάστασης και της ίασής, βοηθώντας την περιοχή που είχε υποστεί βλάβη να επα
νέλθει στην αρχική της κατάσταση.

Ζεις κάτι λιγότερο απο την ιδανική σου καθημερινότητα εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας; Σου έχουν πει ότι πρέπει να μάθεις να ζεις με το πρόβλημα σου; θα ήταν τιμή μου να δω αν είστε καλός υποψήφιος για το Ithaca. Εάν μπορούμε να επαναφέρουμε το σώμα σας στο δρόμο της αποκατάστασης και της ίασης, τότε η ζωή σας θα φαίνεται πολύ διαφορετική σε 3-6 μήνες απο τώρα. Μην περιμένετε άλλο.

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας, στο 22210-87068 να μάθεις αν μπορείς και εσύ να χαρείς τα ωφέλη της χειροπρακτικής φροντίδας!