Ονομάζομαι Σπυριδούλα Παπαδημητρίου και βοηθάω ανθρώπους με χρόνιες παθήσεις να αναρρώσουν φυσικά χωρίς την χρήση εξωτερικών μέσων και φαρμάκων για να μπορούν να απολαμβάνουν την καθημερινότητα τους χωρίς άγχος και φόβο, για να βιώνουν μια καθημερινότητηα που τους προσφέρει εκπλήρωση και ευτυχία.

 

Για να μπορούν να είναι καλύτερες μητέρες, καλύτεροι πατέρες, σύζυγοι, σύντροφοι, γιαγιάδες, αδέρφια, αθλητές, επαγγελματίες. Για να μπορώ να συμβάλλω με τη σειρά μου στη δημιουργία μιας υγιούς και ευτυχισμένης κοινότητας. Μιας κοινότητας που κάνει έξυπνες και με σύνεση για την υγεία της επιλογές.

 

Βοηθάω ανθρώπους να αναρρώσουν με φυσικό τρόπο ανακτώντας την έμφυτη ικανότητα του σώματος τους για αυτοΐαση για να βιώσουν την βέλτιστη εκδοχή του εαυτού τους.

 

Πως; –Εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη δυνατή λειτουργία του νευρικού τους συστήματος.

 

Ίσως αναρωτιέστε γιατί εκδηλώνω τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τα άγχη και τους φόβους που σας ταλαιπωρούν. Μέσα απο την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια, έχω αντιληφθεί πως πολλοί άνθρωποι δεν απολαμβάνουν την καθημερινότητα που θα επιθυμούσαν, καθώς κάποιος του έχει στερήσει την ελπίδα για βελτίωση της υγείας τους και της ζωής τους. Έτσι, καταλήγουν να παίρνουν αποφάσεις βασισμένες στο άγχος και το φόβο. Κατανοώ βέβαια ως η έλλειψη φυσικής κατάστασης και υγείας επηρεάζει όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της ζωής ενός ατόμου.

 

Εάν δεν έχουμε προσωπικά γνωριστεί μέχρι τώρα θα ήθελα να σας συστηθώ. Είμαι η χειροπράκτις που βοηθάει τους ανθρώπους να αναρρώσουν από χρόνιες παθήσεις, ώστε να απαλλαχθούν από το φόβο και το άγχος της κατάστασής τους και να βιώσουν τη βέλτιστη εκδοχή του εαυτού τους. Με αυτό τον τρόπο θα γίνουν καλύτερες μητέρες, καλύτεροι πατέρες, σύντροφοι, αδέρφια, αθλητές, επαγγελματίες και εγώ με τη σειρά μου θα συμβάλλω στη διαμόρφωση μιας πιο υγιούς και χαρούμενης κοινότητας.

 

 

Μεγάλωσα στη Χαλκίδα και είχα πάντα ένα πάθος να συνεισφέρω στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων της περιοχής, μια προθυμία να βοηθήσω στην αναζωογόνηση της σωματική και ψυχικής υγείας των συνανθρώπων μου. Μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις, αποφάσισα να φοιτήσω στο τμήμα ΑΤΕΙ Φυσικοθεραπείας της Αθήνας. Κατα τη διάρκεια της κλινικής μου εμπειρίας ως φυσιοθεραπεύτρια σε νευρολογικά ιδρύματα, νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές αναζητούσα διαρκώς αυτό το κάτι συγκεκριμένο που θα ταίριαζε στο χαρακτήρα μου και παράλληλα θα πληρούσε το βασικό μου στόχο, να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μου.

 

Ύστερα λοιπόν, απο πολλή αναζήτηση, αποφάσισα να ακολουθήσω το πρόγραμμα χειροπρακτικών σπουδών του πρώτου και πιο φημισμένου πανεπιστημίου της Ευρώπης, στην Αγγλία. Ξεκινώντας λοιπόν ένα δεύτερο πτυχίο, συνέχισα τις σπουδές μου για ακόμη τέσσερα χρόνια και αποφοίτησα με τον ανώτατο τίτλο σπουδών Χειροπρακτικής. Στη συνέχεια, το πάθος μου για το συγκεκριμένο κλάδο με οδήγησε στην προηγμένη εκπαίδευση της ειδικής μεθόδου που ονομάζεται Χειροπρακτική Άνω Αυχενικής Μοίρας, όπου πραγματοποίησα στην Ισπανία και στην Αμερική.

 

Η μέθοδος της Χειροπρακτικής Άνω Αυχενικής Μοίρας είναι μια απο τις παλαιότερες, πιο μελετημένες και λεπτομερείς μεθόδους χειροπρακτικής φροντίδας στον κόσμο! Στην πραγματικότητα, είμαι μια απο τους μόλις 300 χειροπράκτες στον κόσμο που ασκούν αυτού του είδους τη φροντίδα. Ειδικεύομαι στο να δουλεύω με ανθρώπους που ταλαιπωρούνται απο χρόνια προβλήματα υγείας και έχουν δει λίγη βελτίωση από το παραδοσιακό ιατρικό μοντέλο. Η συγκεκριμένη μορφή φροντίδας εστιάζει στα δύο πρώτα οστά της σπονδυλικής στήλης και στη σχέση τους με το νευρικό σύστημα.

 

Φαντάζεστε πως θα ήταν αν κάποιο μέλος της οικογένειάς σας ήταν πιο ήρεμο, με περισσότερη ενέργεια και ευεξία, με λιγότερο άγχος και φόβο για την φυσική και ψυχική του κατάσταση; Πώς αυτό θα επηρέαζε τα υπόλοιπα μέλη;Πως αυτό θα επηρέαζε το εργασιακό του περιβάλλον; Τις κοινωνικές συναναστροφές; Τα σχολεία μας; Τις γειτονιές μας; Την τοπική κυβέρνηση;

 

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν πως οι ωφέλιμες πράξεις ή η έλλειψη αυτών μπορούν να επηρεάσουν τον κόσμο μας. Εσείς όμως δεν είστε ένας απο αυτούς. Σας συγχαίρω γιατί μέσα από αυτό το πρώτο βήμα που κάνετε, βοηθάτε όχι μόνο τον ευατό σας και τους ανθρώπους που νοιάζονται για εσάς, αλλά και ολόκληρη την κοινότητα.

 

Συνεχίστε λοιπόν τη καλή δουλειά και θα χαρώ με τη σειρά μου να γνωρίσω και εσάς σύντομα απο κοντά!