Αγαπητέ μου άνθρωπε,

Κανείς δεν θα σηκωθεί το πρωί και θα αφιερώσει τη ζωή του για την εκλήρωση της δικής σου. Μόνο εσύ θα το κάνεις αυτό. Ακόμη και τα πιο κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα, απο την ανθρώπινη τους φύση, προσπαθούν ασυνείδητα ή συνειδητά να επιβάλουν τις αξίες τους σε εσένα ως τρόπο και μέσο να εκφράσουν την αγάπη τους.

Έτσι, εάν εσύ καθημερινά δεν κάνεις τις πράξεις με την υψηλότερη προτεραιότητα για την επίτευξη των πιο σημαντικών και εμπνευσμένων σου στόχων, η πιθανότητα να ζήσεις μια ζωή πραγματικά εκπληκτική- μειώνεται.

Το μήνυμα μου λοιπόν για το νέο έτος είναι – δώσε στον εαυτό σου την άδεια να αναλάβεις την διοίκηση της ζωής σου πριν ο κόσμος την λάβει και σε διοικήσει. Αν δεν γεμίσεις την ημέρα σου με αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα, οι άλλοι θα γεμίσουν την ημέρα σου με περισπασμούς που είναι λιγότερο ικανοποιητικοί. Εάν δεν έχεις ένα σχέδιο βασισμένο σε υπηρεσία για την ίδια σου τη ζωή, μπορεί πολύ απλά να βρεθείς παγιδευμένος σε ένα μαζικό αφηρημένο πλάνο του κόσμου.

Βρίσκεσαι εδώ, για να κάνεις κάτι εξαιρετικό, κάτι μοναδικό, κάτι εμπνευσμένο, κάτι σημαντικό και κάτι που θα κάνει πραγματική διαφορά στον πανήτη. Πιστεύω πως είναι η κατάλληλη ευκαιρία να σου υπενθυμίσω στην αρχή του νέου αυτού έτους για το πόσο θαυμάσιος είναι ο αληθινός και αυθεντικός σου εαυτός και να μην επιτρέψεις σε εξωτερικά πρόσωπα να μη εκπληρώσουν αυτό που αισθάνεσαι εσωτερικά ότι πρέπει να είσαι, να κάνεις και να έχεις.

Να λάβεις λοιπόν δράση, τώρα. Δώσε προτεραιότητα στις μέρες σου, γέμισε τες με ότι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα και ξεκίνα το 2018 με μια μεγάλη έκρηξη. Μια έκρηξη για να χτίσεις ορμή για αυτό το σπουδαίο έτος και ακόμα παραπέρα.

Με αγάπη.

*Το γράμμα εμπνευσμένο απο τον δάσκαλο, μέντορα, ειδκικό στην επίδοση και συμπεριφορά, Dr. John Demartini.