Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι ξεκίνησα μια καινούρια σχέση, δεσμεύτηκα, επισήμως. Που πάει το μυαλό σου αμέσως όταν το ακούς αυτό; Όχι δεν μιλάω για αυτού του είδους τη δέσμευση που χαροποιεί ιδιαίτερα τους γονείς συνήθως… αλλά για μια δέσμευση στον εαυτό μου.

Δεσμεύτηκα πρώτα στον εαυτό μου. Ύστερα στους δάσκαλους, μέντορες μου και συνάδελφους- συνοδοιπόρους μου σε αυτό το ξεκίνημα. Δεσμεύτηκα όμως επίσης και σε ΕΣΑΣ. Για τι πράγμα μιλάω λοιπόν; Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ήταν η αρχή ενός μεταπτυχιακού προγράμματος που θα κρατήσει 12 μήνες και περιλαμβάνει 5 σεμινάρια απο κοντά σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και συνεχής παρακολούθηση και εκμάθηση μέσω του διαδικτύου τον υπόλοιπο καιρό.

Γιατί δεσμεύομαι σε ΕΣΑΣ; Γιατί όπως σας έχω ξαναπεί, ότι και να κάνω σας σκέφτομαι….

Πως μπορώ να σας βοηθήσω ακόμα περισσότερο, πως μπορώ να κάνω την εμπειρία σας ακόμη καλύτερη, πως μπορώ να σας προσφέρω μέσα απο τη χειροπρακτική φροντίδα τη καθημερινότητα και ζωή που τόσο επιθυμείτε, πως μπορώ να γίνω καλύτερη ώστε αυτό να έχει ΑΜΕΣΟ αποτέλεσμα σε εσάς… Δεσμεύομαι να κάνω ότι μπορώ ως η χειροπράκτις σας για να βιώσετε εσείς τη βέλτιστη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας. Για να γίνει αυτό πρέπει πρώτα να κάνω ότι μπορώ να γίνω εγώ η βέλτιστη δυνατή εκδοχή του εαυτού μου. 

 

Δεν μπορείς να προσφέρεις τίποτα και σε κανέναν αν ΕΣΥ είσαι άδειος… 

Αυτό είναι που θέλω να σας υπενθυμίσω σε αυτό το blog, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να φροντίζουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε πράγματα να είμαστε εμεις οι ίδιοι πρώτα καλά ώστε να μπορούμε να συνεισφέρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Πως θα φροντίσετε και θα προσφέρετε τα καλύτερα στα παιδία σας, στον σύζυγο σας, στους συναδέλφους σας εάν δεν είστε εσείς η πρώτη προτεραιότητα σας;

 

Εγώ λοιπόν δεσμεύτηκα, για ακόμη μια φορά σε κάτι καινούριο. Γνωρίζω πως δεν θα είναι όλα ρόδινα, όλες τις στιγμές. Γνωρίζω πως θα έχω δύσκολες περιόδους που θα απαιτούν περισσότερη ψυχραιμία, επιμονή και κουράγιο. Η δέσμευση μου περιλαμβάνει χρόνο, χρήμα και ενέργεια. Γνωρίζω όμως επίσης πως αυτή η κίνηση είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή, για εμένα και κατά επέκταση για εσάς!

Ποτέ δεν θα ζητούσα κάτι απο εσάς το οποίο δεν κάνω εγώ η ίδια. Εγώ λοιπόν το Σαββατοκύριακο αυτό δεσμεύτηκα.

Ζητάω λοιπόν και εσείς να δεσμευτείτε, πρώτα στον εαυτό σας και να γνωρίσετε έτσι τη βέλτιστη δυνατή εκδοχή σας που μπορεί η ΧΕΙΡΟΠΡΑΚΤΙΚΗ να σας προσφέρει. 

Για περισσότερες πληροφορίες πως η χειροπρακτική μπορεί να σας βοηθήσει, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2221087068. Θα χαρούμε πολύ να φανούμε χρήσιμοι!